Tancament de la primera línia marítima i altres mesures

L’Ajuntament activa un pla per minimitzar les afectacions de la llevantada

Aquest migdia, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha activat un conjunt de mesures per minimitzar les afectacions provocades per les pluges i la llevantada que s’espera en les pròximes 36 hores.

Les mesures i recomanacions són les següents:

· Tancament i prohibició d’accés al Passeig Marítim, camins de ronda i cales de la façana marítima.

· Talls de circulació per a vehicles i vianants en els carrers i zones susceptibles de patir acumulacions d’aigua. En conseqüència es poden anul·lar parades de transport públic.

· Treballs d’obertura de la gola del Ridaura i de la riera de Treumal per garantir una correcta desembocadura de l’aigua del riu.

. Activació de la situació de prealerta als diversos serveis municipals, Policia Local i empreses de servei (Aquàlia, Enllumenats Costa Brava i GBI Serveis).

· Obertura, neteja i senyalització d’embornals de les zones fàcilment inundables; i posada a punt dels sistemes de bombeig.

. Preavís als centres educatius del municipi davant la possibilitat de modificacions i anul·lacions tant del servei de transport com de la jornada lectiva (la comunicació final amb les famílies es vehicularà mitjançant el sistema habitual de cada centre educatiu.

. Circuleu a poca velocitat, ja que hi pot haver embornals oberts i també per evitar danys a tercers a partir de l’efecte onada de l’aigua.

. Eviteu apropar-vos a rius, torrents i rieres, ja que poden tenir crescudes sobtades del curs de l’aigua; i no hi estacioneu vehicles.

. Adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semi soterrades o soterrades.

. En cas de situacions d’avaries d’enllumenat públic o particular cal adreçar-se a Enllumenats Costa Brava · T 900 365 724.

· Per a qualsevol situació de risc o d’emergència adreceu-vos a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro · T 972 825 777 o truqueu al 112. Conserveu la calma, els serveis s’atendran per ordre d’emergència.

· Estigueu alerta a la previsió meteorològica i als avisos, recomanacions i consells consells d’autoprotecció que s’ofereixen des dels mitjans de comunicació i també des dels canals d’informació de l’Ajuntament i de la Policia Local.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.