La investigació dels Mossos d’Esquadra conclou que la mort del noi ofegat a Platja d’Aro va ser accidental

Amics i familiars han posat en marxa una recollida de diners

Els Mossos d’Esquadra han conclòs que la mort del noi hondureny que va morir ofegat dissabte durant les inundacions perquè no va poder escapar de l’interior d’uns baixos del carrer Ciutat de Girona, número 2, va ser una mort accidental. Un cop tancat l’atestat policial, ja s’ha fet arribar en el jutjat que instrueix el cas.

El noi era procedent d’Hondures, tenia 32 anys i havia vingut a Espanya per ajudar a la seva família i una filla de cinc anys que es troba al seu país d’origen, en una situació molt humil.

Aquest dimarts, l’Associación Hondureños Solidarios en Barcelona ha lamentat la pèrdua i han explicat que estan en contacte amb familiars i amics de José Aníbal Paredes, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el Consolat General d’Hondures a Barcelona.

La mateixa entitat ha informat que el Consolat haurà d’assumir les despeses de repatriació del cos i han engegat una campanya per aconseguir diners que permetin a la família fer front a les despeses funeràries i el seu enterrament a la seva terra natal. Disposeu de més informació i la manera de col·laborar en la recol·lecta aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.