Un veí de Sant Feliu detingut per robar a hotels de S’Agaró

Els Mossos d’Esquadra detenen l‘home per robar en quatre habitacions d’hotels

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van detenir el passat 6 de setembre, un home, de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força.

La detenció és resultat d’una investigació oberta durant el mes d’agost després de produir-se una sèrie de robatoris amb força a l’interior d’habitacions d’hotels amb el mateix modus operandi.

Els dos primers fets es van produir el 14 d’agost passat en un hotel de S’Agaró.  El lladre va saltar la tanca perimetral i una vegada dins del recinte, va forçar la porta corredissa de dues habitacions. De l’interior es va emportar un rellotge i uns mil euros.

El tercer fet va ocórrer el passat 2 de setembre en un altre hotel de S’Agaró on, amb el mateixmodus operandi, va accedir a una habitació i es va endur un ordinador, una motxilla i 800 euros.

L’endemà, 3 de setembre, es va produir un quart robatori en un altre establiment hoteler de la mateixa població on va aconseguir sostreure un ordinador portàtil, documentació i 80 euros.

Els mossos, després dels primers fets, van iniciar una investigació per tal d’identificar l’autor dels robatoris. Una vegada estudiats diferents indicis i imatges dels establiments, els agents van identificar un home com a presumpte autor dels fets.

La investigació va concloure el passat 6 de setembre amb la detenció del presumpte autor dels fets a Sant Feliu de Guíxols.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 7 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció un funcions de guàrdia  de Sant Feliu de Guíxols el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.