Comença el curs escolar 2019-2020

Més d’un miler d’alumnes tornen aquest dijous als centres educatius

Aquest matí, a les nou, ha arrancat el curs escolar 2019-2020 pels alumnes d’infantil, primària i ESO. Les llars d’infants comencen dilluns vinent.

Una estona abans de les nou, les famílies i els alumnes ja s’aplegaven a les entrades principals de cada centre per accedir a les diferents zones d’escolarització d’Els Estanys i Fanals d’Aro a Platja d’Aro i Vall d’Aro a Castell d’Aro.

A l’espera de dades definitives sobre el curs 2019-2020, l’any passat es van inscriure en els centres educatius del municipi més de 1.300 alumnes i eren prop de 150 professors i professores.

Com sempre, les escenes més emotives s’han viscut entre els infants i les famílies de P3, que s’han estrenat a la nova etapa acadèmica. A la resta de cicles, els nens i nenes que no han participat en les activitats d’estiu com els casals, s’han retrobat amb els companys de classe després d’un parell de mesos i mig de vacances.

En el cas de l’Institut Ridaura, les classes també han començat avui després de les nou amb un primer torn d’acollida dels alumnes de 1r i un segon torn, a partir de mig matí, de la resta de cursos d’ESO i Batxillerat.

Tots els centres apliquen l’horari compactat i el Pla d’Excel.lència Educativa que es va posar en marxa l’any 2013 per fomentar el talent de l’alumnat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Comença el curs escolar 2019-2020”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.