Comença la Festa Major de Platja d’Aro

La programació inclou balls, concerts, activitats familiars i tradicionals o esport

El concurs de captura de síndries a la Platja Gran, en el sector del Cavall Bernat, ha dóna el tret de sortida aquest matí a la Festa Major de Platja d’Aro, que s’allargarà fins diumenge amb una quarantena de propostes diürnes i nocturnes.

El concurs de captura de síndries s’ha recuperat després de no fer-se durant uns anys. S’han llençat a l’aigua una cinquantena de síndries i una desena tenien un premi directe, a part d’emportar-se la síndria, que ha consistit en merxandatge de l’àrea de Joventut. També s’ha fet una competició de menjar de síndries amb desenes d’inscrits en diferents franges d’edat.

Pràcticament totes les activitats són gratuïtes i la programació inclou concerts cada nit a la Plaça del Mil·lenari (Maruja Limón, Gertrudis, Abba The New Experience, Miqui Puig DJ, Orquestra Maribel, The Otis Redding Show, William Taylor & Co. i Orquestra Montgrins), activitats pels més petits i les famílies (tallers, espectacles, animació o cinema), esport per a totes les edats i gustos (Caminada Nocturna, Escacs, Vòlei Platja o l’experiència Girona FC Tour Costa Brava) o propostes tradicionals com la Missa Solemne, aperitiu popular o les Sardanes, el 15 d’agost, jornada central de la Festa Major.

Podeu consultar tota la programació aquí. Bona Festa Major!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.