Novetats musicals setmana del 12 d’agost

30 nous temes ja sonen al 102.7 de la FM aquesta setmana. Com a destacats tenim els nous treballs d’Ariana Grande, Iggy Pop, Alex Ubago, Ana Guerra, Katy Perry o aquesta cançó de Bruce Springsteen que va composar per la pel·lícula Harry Potter i la pedra filosofal. Com diu el cantant de Long Branch, ‘No entenc perquè la varen rebutjar, perquè és una cançó molt bona que vaig escriure pel meu fill gran i que haguès encaixat perfectament a la pel·lícula’.

La qüestió és que ara forma part, juntament amb diverses cançons de Bruce Springsteen de ‘Blinded by the light’, la nova pel·lícula de Gurinder Chadha (‘Vull ser com Beckham’) basada en el llibre ‘Greetings from Bury Park: Race, Religion and Rock N’ Roll ‘, les memòries del periodista Sarfraz Manzoor. La música de ‘The Boss’ va formar part de la banda sonora de la vida del propi Manzoor i ara cançons com ‘The Promised Land’ o ‘The River’ també posen música a aquesta pel·lícula biogràfica.

Katy Perry

Cada setmana el més nou del panorama internacional a Ràdio Platja d’Aro. Les 24 hores més musicals de la Costa Brava.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.