Obres de Tàpies, Wearling o Arroyo a la Masia Bas

L’exposició MIRA’M, retrats a la Col·lecció la Caixa d’Art Contemporani es pot visitar fins al setembre

Les Sales d’Art de la Masia Bas de Platja d’Aro acullen fins al 29 de setembre una col·lectiva d’art internacional d’una vintena d’obres d’artistes com Ana Laura Aláez, Eduardo Arroyo, Vanessa Beecroft, Rineke Dijkstra, Günter Förg, Susy Gómez, Begoña Montalbán, Óscar Muñoz, Carlos Pazos, Antoni Tàpies i Gillian Wearing.

Es tracta de la segona exposició que es pot veure en aquest equipament municipal aquest any i explora el retrat, un dels gèneres més tradicionals de l’art, a través de diverses obres de la nostra època. Hi ha pintures, fotografies, vídeos i instal·lacions que formen la diversitat d’enfocaments que caracteritza l’art actual i que convida als espectadors a reflectir-se en el mirall social dels retrats.

La mostra és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i “la Caixa” i pot visitar-se de dimarts a diumenge de les 18 a les 21 h. Els caps de setmana i festius també està oberta al matí entre les 11 i les 13 h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.