Novetats musicals setmana del 29 de juliol

Avui hem rebut 34 novetats que passen directament a la nostre discografia. Destaquem incorporacions com un nou tema póstum de Prince Roger Nelson, anomenat Holly Rock. També tenim el més nou dels canaris Efecto Pasillo, Los Secretos, Blas Canto o Snow Patrol que ens presenten el seu Crack the Shutters.

Novament ens arriben col·laboracions entre estrelles del pop amb el tema Brown Skin Girl de la banda sonora de Lion King, interpretada per Beyonce amb la col·laboració de la seva filla Blue Ivi que ja és una estrella als seus 7 anys. En la cançó també intervenen també el seu creador Saint Jhn i Wizkid.

Però la que destaquem avui és un altre tema coral presentat per Ed Sheeran que porta per títol South of the Borders.

Ed Sheeran per fi ha tret a la llum un dels àlbums més espectaculars i esperats dels últims temps. Ha tingut plena llibertat per crear continguts i, sobretot, col·laborar amb qui li ha donat la gana. Són artistes que li agraden i que admira.

Per aquest motiu, Ed Sheeran ha volgut col·laborar amb Camila Cabello i Cardi B en una mateixa cançó. Així ha arribat a les nostres vides ‘South of the border’, un tema senzillament espectacular combinar tots i cada un dels estils en un de sol. Ens ha fascinat!

Això és tot per aquesta setmana amics. Ens retrobem la setmana que ve amb molta més música.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.