Anatoli Kàrpov, juga a Escacs a Platja d’Aro

Més de 125 jugadors i jugadores d’arreu del món s’han inscrit a l’esdeveniment que està dotat amb milers d’euros en premis

Platja d’Aro acull fins a l’1 de juliol, una nova edició del Festival Internacional d’Escacs Vila de Platja d’Aro que organitza el Club Escacs Platja d’Aro amb la col·laboració de diversos establiments de la població i el consistori.

L’esdeveniment acull participants d’una quinzena de nacionalitats i un 40% més de jugadors i jugadores que l’edició passada.

descarga (1)

Llegendes i joves promeses dels escacs a Platja d’Aro

Amb set edicions, el festival platjarenc ha aconseguit un notable prestigi internacional, entre altres motius, per la presència de grans mestres i figures emblemàtiques o de joves promeses.

En aquesta edició hi participen Anatoli Kàrpov, 12è campió del món; Ljubomir Ljubojevic, que va derrotar Kàrpov i Kaspàrov, i Rafael Vaganian, entre d’altres. Alguns d’ells ja han vingut en anteriors edicions.

El festival, que es divideix en quatre categories, també té una gran projecció mundial. Els tornejos es poden seguir en directe a Rússia o l’Índia.

descarga (2)

El Club Escacs Platja d’Aro, un referent

A banda de l’èxit i reconeixement assolit amb el festival, el Club Escacs Platja d’Aro passa per un gran moment perquè l’entitat ha ascendit a la Primera Divisió de la Lliga Catalana, tocant sostre a l’àmbit competitiu a escala nacional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.