Comencen els Casals d’Estiu 2019 a Castell-Platja d’Aro

A partir de l’1 de juliol arrancaran el Casal d’Estiu de Castell d’Aro i els Casals Esportiu, Jovestiu i Tecnològic

Divendres van acomiadar-se del curs escolar 2018-2019 i, un cop superat el pont de Sant Joan, avui comencen matins i migdies plens de diversió per a desenes de nens i nenes que s’han inscrit en els Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro.

Bona part de l’oferta de lleure i oci municipal comença l’1 de juliol i s’acaba l’últim dia d’agost. Però l’Ajuntament també ofereix el servei de Casal d’Estiu a Platja d’Aro, durant l’última setmana de juny i la primera de setembre, a les famílies que tenen obligacions laborals, no disposen de suport familiar, volen mantenir les rutines del curs escolar o els seus fills prefereixen no quedar-se a casa perquè s’ho passen millor fent activitats de lleure amb altra mainada.

4E4ADD07-8A41-4456-A1CF-C3AAAF5EA451

El Casal de Platja d’Aro es desenvolupa a la Pineda de Riuet mentre que a Castell d’Aro, a partir de l’1 de juliol, es duu a terme a l’Institut Ridaura. Els horaris són els mateixos. Entre les 9 i les 9.30 h, l’equip de monitors i monitores reben a tota la canalla mentre que les famílies poden recollir-los entre les 13.30 i les 14 h. També disposen de servei de menjador.

Els Casals d’Estiu del municipi s’adrecen a nens i nenes de P3 fins a 6è de primària. Les activitats són adequades en el perfil de cada grup. Fan sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers i altres activitats, totes relacionades amb un centre d’interès.

3590CEB5-3F7D-4930-A45E-3D0D3AEFD694

Lleure de qualitat i amb valors

La voluntat del consistori i l’equip de monitors i monitores és oferir un espai de lleure educatiu i de qualitat que afavoreixi l’educació en valors, el respecte a l’entorn, el foment del benestar individual i grupal dels infants, respectar el ritme individual de cada infant o del grup, potenciar les habilitats i capacitats de la mainada o l’autonomia personal, aplicar el pla de convivència i gaudir plegats de les activitats que es proposen.

Una oferta d’oci i lleure que l’ha convertit en un referent per a moltes famílies i en l’organització de casals d’estiu. La demanda de places, cada any, és molt alta.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.