Últim dia de curs abans de la Setmana Santa amb activitats especials en els centres educatius de Castell-Platja d’Aro

A l’IES Ridaura se celebra la setena edició del concurs “Pensem Fort”

El segon tram del curs 2018-2019, després de les vacances de Nadal, ha estat un dels més llargs dels últims anys. Des de l’any 2014 no hi havia un segon tram tan llong.

Però, els dies i les setmanes passen ràpidament i ja tenim aquí les vacances de Setmana Santa. Els diferents centres educatius de Castell-Platja d’Aro, aquest divendres, celebren activitats una mica diferents com l’elaboració de Mones de Pasqua.

9AC8F01D-371B-47B7-B971-5E09B0E83EA5

70866622-F6E2-459A-ACE9-46B302EB339C

En el cas de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, esdevé la seu de la setena edició del concurs de matemàtiques i competències lingüístiques “Pensem Fort” amb la participació de les escoles de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

Hi participen 4 alumnes de 6è de les escoles Vall d’Aro de Castell d’Aro, Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro i Pedralta de Santa Cristina d’Aro. La resta de companys, de 6è i 5è de cada centre, els animen des del públic. En total entre tots els cursos de 5è i 6è són uns 230 alumnes.

37DE2504-2BBA-4D83-A472-CA0CDD900BA1

D’altra banda, les tasques de presentació, acomodadors o control de so recauen en els alumnes de 4t d’ESO.

Els representants de cada escola s’enfronten a la resolució de proves vinculades a l’ortografia i el lletreig, l’expressió i desenvolupament en llengua anglesa o problemes de matemàtiques. Les proves les han creat els alumnes de l’IES amb el seu professorat.

29FB3DF7-1F94-49A3-9E51-041A8389107D

La competició s’emmarca en el Pla d’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro i l’activitat va néixer amb l’objectiu de reforçar els valors de la disciplina, la constància, els hàbits de treball personal i l’esforç.

F578CCF2-40AF-44A5-AF7C-25A6BF1F9D4B

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.