Castell-Platja d’Aro és pioner en l’adaptació de passos de vianants per a infants i joves que tenen autisme

L’acció s’emmarca dins un pla per millorar la seguretat en els accessos a les escoles

Des de fa un parell de setmanes, els passos de vianants més pròxims en els centres educatius de la població disposen d’uns pictogrames per orientar en els infants i joves que tenen autisme.

En els extrems de cada pas de vianants es poden veure uns símbols que, acompanyats de les accions per escrit, alerten en els nens i nenes de la necessitat de parar i mirar abans de creuar-lo. També es pintaran a les voreres, petjades per indicar a l’infant i jove quina és la ruta escolar segura.

IMG_4005_opt

L’Ajuntament i la Policia Local van decidir impulsar la mesura arran la petició de l’Associació Viu Autisme.

Altres accions que ha dut a terme el consistori, per oferir la màxima seguretat a les famílies i alumnes que entren i surten dels equipaments educatius de la població, ha estat repintar els passos de vianants més pròxims en els centres realçant la seva visibilitat amb franges vermelles i blanques o incrementar la vigilància policial a les hores de major trànsit de persones i vehicles al voltant dels centres.

També es reduirà a 30 km/hora la velocitat a la xarxa viària que envolta en els col·legis i s’informarà en la sortida de les escoles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro és pioner en l’adaptació de passos de vianants per a infants i joves que tenen autisme”

  1. Fantàstica NOTÍCIA!!!
    Seria just esmentar que la demanda va venir del Grup Municipal de Ciutadans que el regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel Ángel Chamorro va fer seva i amb l’assessorament del Cap de Policía David Puertas es va convertir en una prioritat que ara s’ha fet realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.