Platja d’Aro acollirà la segona edició del torneig Top European Sub16 de bàsquet amb la participació de 4 clubs europeus, una selecció nacional i una High School americana

La pivot txeca de l’Uni Girona, Julia Reisingerova, torna a apadrinar la competició

Entre dilluns i dimecres de la setmana vinent, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro serà la seu, per segon any consecutiu, del Top European U16 de Bàsquet 2019, que permet veure a casa nostra alguns dels jugadors amb més projecció del continent.

descarga (4)

En aquesta ocasió hi participaran 4 clubs europeus, una selecció nacional i una High School americana. Els equips són: Arvidas Sabonis-Zalguiris Kaunas (campió de l’any passat), la Selecció Nacional Txeca, el Barça, Ulm d’Alemanya, Apolo Amsterdam i la High School Stars.

descarga (2)

D’altra banda, del 18 al 20 d’abril, Platja d’Aro també acollirà el Costa Brava Girona Basket, un torneig internacional de bàsquet per a joves promeses de  les categories Mini, Infantil i Cadet. El torneig també es desenvoluparà en el pavelló de Fontajau de Girona, Salt, Palau Sacosta, Vilablareix, Quart i Sant Gregori.

descarga

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha agraït la confiança dels organitzadors en el municipi per celebrar-hi esdeveniments esportius de primer nivell nacional i internacional. Els responsables del torneig han destacat totes les facilitats i comoditats que troben els participants i l’organització durant la seva estada a la població.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.