El Petit Lilo tanca el cap de Setmana de Carnaval a Platja d’Aro i un dels millors Carnavals dels darrers anys

El Carnaval 2019 s’acomiadarà el pròxim Dimecres de Cendra amb la cercavila mortuòria i una sardinada popular

El diumenge de Carnaval a Platja d’Aro ha estat, especialment, dedicat a les famílies.

Hi ha hagut jocs gegants, música en directe al carrer, la rua de les colles locals a Castell d’Aro i, com a cloenda, la visita d’en Lilo, un cadell de gos gegant que ha passejat per l’Avinguda de S’Agaró fent gaudir sobretot en els més menuts amb les seves entremaliadures i jocs. Els adults també s’ho han passat pipa amb la proposta.

2descarga

Amb la cercavila d’en Lilo s’ha tancat un dels millors caps de setmana de Carnaval (algunes fonts parlen del millor) que es recorden dels darrers anys. L’afluència de visitants ha estat molt alta, la participació també i el temps semi primaveral ha acompanyat totes les activitats.

descarga

El Carnaval 2019 ara ja té els dies comptats. El dilluns i dimarts serà per descansar i recuperar forces per entomar les últimes hores del regnat dels Collonuts que s’acabarà el dimecres, Dimecres de Cendra, amb el seu enterrament i sardinada popular. L’itinerari de la cercavila i el lloc on es farà la sardinada seran un secret fins que comenci tot el ritual mortuori a les 19.30 h al centre de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.