Castell-Platja d’Aro celebrarà la 2a edició de la rua El Carnaval dels Carnavals el pròxim 4 de maig amb les colles locals i propostes premiades en els Carnavals d’Hivern

Hi haurà subvenció per a totes les colles inscrites i milers d’euros en premis

Encara no hem enterrat el Carnaval 2019 i enmig de la ressaca de les grans desfilades del passat cap de setmana i les que venen, ja podem anunciar-vos la data per la desfilada primaveral de carrosses i comparses de Castell-Platja d’Aro.

El dissabte, 4 de maig, les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró, es tornaran a omplir de color, disfresses, carrosses i comparses. Sota el lema “El Carnaval dels Carnavals”, les colles del municipi i premiades en els Carnavals d’Hivern podran tornar a lluir les seves propostes.

desop

Després de l’èxit de la primera edició, el municipi torna a apostar per una desfilada que en diverses ocasions s’ha comparat amb la Champions del futbol. És una oportunitat perquè colles d’altres punts de Catalunya que no poden participar en la gran rua del dissabte del Carnaval, per la coincidència amb altres Carnavals, puguin desfilar per un dels escenaris carnavalescos més populars i prestigiosos.

oooo.jpg

L’any passat, es van inscriure 23 colles de les comarques gironines amb més de 1.200 figurants i es van donar 8.600 euros en premis, perquè la rua també és concurs. Totes les colles també tenen una subvenció. Des de la regidoria de Turisme ens han avançat que la segona edició no presentarà variacions significatives respecte a la primera edició.

La rua s’acabarà amb ball popular i el lliurament dels premis.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro celebrarà la 2a edició de la rua El Carnaval dels Carnavals el pròxim 4 de maig amb les colles locals i propostes premiades en els Carnavals d’Hivern”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.