D.E.P Carnestoltes 2019 de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró de la Colla Els Collonuts

En el seu llegat deixen la 2a edició d’El Carnaval dels Carnavals el pròxim 4 de maig i una de les edicions més multitudinàries de la festa

La comitiva mortuòria va sortir de la Plaça de l’Ajuntament a tres quarts de vuit. Les autoritats locals, colles del municipi, veïns i visitants van acompanyar a la Colla d’Els Collonuts i les despulles de la parella de Carnestoltes 2019: Mis Soni, Reina dels Collonuts Gelats que a tots us deixarà bocabadats, i Àlex, Rei dels Collonuts, de Les Nits i Les Matinades que a totes us deixarà gelades.

812064B7-CC7D-446D-BB91-0689822233E0

Amb espelmes, plors, un imponent silenci dels assistents, una melodia molt trista i la carrossa d’Els Collonuts presidida pels dos taüts dels Carnestoltes, la rua de l’Enterrament de la Sardina va desfilar per algunes de les principals avingudes de Platja d’Aro per arribar fins a l’antic cementiri de Platja d’Aro a la Urbanització Dalmau. El punt final del seguici és una incògnita per a la gran majoria dels assistents a la celebració perquè es modifica cada any i és un secret fins a l’últim moment.

29570B50-2DED-46E1-89E2-DAC1B1BA1D91

A la Urbanització Dalmau es van cremar les despulles dels Carnestoltes a la foguera i, tot seguit, va començar la tradicional sardinada popular que va posar el punt final en el 42è Carnaval de Castell-Platja d’Aro, que ha estat molt multitudinari amb més de 60.000 espectadors a la Rua del Dissabte de Carnaval i una participació molt elevada a la resta d’actes.

El llegat dels Carnestoltes inclou la celebració de la 2a edició de la Rua de Carrosses i Comparses “El Carnaval dels Carnavals”. Teniu més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.