Castell-Platja d’Aro regala 3 caps de setmana amb motiu de Sant Valentí en el marc de la campanya Platja d’Aro In Love que comença avui

Les estades són pels dies 27 i 28 d’abril

Avui és Sant Valentí, una de les dues festes dels enamorats que se celebren a Catalunya.

En el marc de la campanya “Platja d’Aro in Love” que arranca avui i s’allargarà fins diumenge, es farà el sorteig de 3 caps de setmana (del 27 al 28 d’abril) a Platja d’Aro.

Cada estada inclou una nit per dues persones, del dissabte dia 27 al 28 d’abril 2019, a un dels 3 hotels que participen en l’acció “Platja d’Aro in Love 2019” (Hotel Costa Brava, Hotel Bell Repós i Hotel NMSuites) en regim de dormir i esmorzar. I un dinar per dues persones el diumenge 28 d’abril en un dels restaurants que han participat en l’acció Platja d’Aro in Love 2019.

Les butlletes pel sorteig es podran aconseguir en els restaurants que ofereixen menús especials de Sant Valentí (Restaurant M&B, Restaurant La Riera, The Grill BB, Sushi d’Aro, El Racó de l’Epi, Arròs i Peix i Gastro Bar la Terrassa de s’Agaró). Podeu trobar els menús que ofereixen els restaurants aquí.

descarga (2)

Les butlletes premiades sortiran del sorteig de l’ONCE del 20 de febrer

El nombre de tall anirà en combinació amb les 4 darreres xifres del número que surti premiat al sorteig de l’ONCE del dia 20 de febrer del 2019. La butlleta que coincideixi amb les darreres 4 xifres, el número anterior i el número posterior seran els nombres premiats.

Un cop es coneguin les 3 xifres premiades, l’Associació d’Empresaris contactarà amb els premiats. Si els afortunats/des no confirmen l’acceptació del premi en un termini de 15 dies (fins al 6 de març) el premi passarà automàticament al nombre posterior o anterior.

Podeu consultar la resta d’activitats del “Platja d’Aro in Love” aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.