Més de 5.000 euros en premis a la 6a edició del Concurs Internacional de Fotografia de Castell-Platja d’Aro que l’any passat va rebre 500 propostes de 44 països

Els participants poden inscriure’s fins al 31 de març

Entre el 7 i el 9 de juny, se celebrarà la sisena edició de les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro.

En el marc de l’esdeveniment, la Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda i l’Associació Fotogràfica Educant La Mirada, convoquen un concurs internacional que, en aquesta edició, està dotat amb 5.250 euros en premis.

Fins al pròxim 31 de març, a través del web www.fotoplatjadaro.com, es poden formalitzar les inscripcions i presentar les obres.

descarga (7)

S’hi poden presentar autors d’arreu professionals i amateurs

Cada autor pot presentar un parell de projectes. El concurs està obert a autors nacionals, internacionals, professionals, amateurs, individualment o col·lectivament.

La temàtica i la tècnica és lliure i el jurat valorarà, especialment, la capacitat de l’obra de sorprendre, emocionar i traslladar una visió pròpia del món personal de l’artista i el seu voltant. Els projectes han de contenir de 6 a 12 imatges i una part explicativa amb les dades de l’autor, antecedents de l’autor/a o autors/es així com títol, definició, descripció i motivació del projecte.

descarga (6)

5 guardons amb una dotació que va dels 500 fins als 2000 euros

El 1r premi està dotat amb 2.000 euros, el 2n premi té una dotació de 1.000 euros, el 3r premi s’enfila fins als 500 euros.

També hi ha un premi Autor Jove (menys de 35 anys) dotat amb 1.000 euros i un Premi Autor Local (resident a la demarcació de Girona) amb una dotació de 750 euros. Els guanyadors/es d’ambdues categories, a més, tindran la possibilitat de rebre assessorament i seguiment, en l’evolució i creixement del projecte presentat, mitjançant el programa Fàbrica de Creació de Fotografia de Castell-Platja d’Aro.

descarga (8)

El 7 de juny s’anunciaran els guanyadors/es

El 21 de maig es donaran a conèixer els 10 finalistes i el 7 de juny, coincidint amb l’inici de les jornades, es desvetllaran els guanyadors/es.

Durant el mes de juny, una selecció de les obres guardonades i finalistes es mostraran a les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro. L’Ajuntament també editarà un catàleg commemoratiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.