850 persones participen en la setena edició de la Quina Freak de l’Associació Arocinema de Castell-Platja d’Aro

Es tracta de la primera i única quina del seu estil a Catalunya

Gran èxit d’assistència a la Quina Freak 2018 que s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

850 persones de totes les edats s’han submergit en el món del col·leccionisme, del còmic, la literatura fantàstica, el cinema i el disseny, entre altres gèneres, en una celebració que Arocinema no concep com una quina únicament sinó una gran celebració de Nadal.

descarga

Amb un cartó de 15 euros, els assistents podien jugar 16 categories (línia + quina), més les dues quines inverses. En total s’han repartit 34 regals com un Delorean escala 1/20, un puppet de la sèrie d’Ash VS Evil Dead, un parell de Playmobils gegants de Marty McFly i Doc Brown, un prop rèplica de l’escut del Capitán America de Marvel Legends, un kit de Cat Clock, samarretas de Rick i Morty, una PlayStation Classic amb 20 jocs, la clau del mapa del tresor de Los Goonies, un telèfon vintage de l’any 1976 de Mickey Mouse o la col·lecció sencera dels funko POP per homenatjar els 90 anys de Mickey Mouse.

descarga (2)

A més, les primeres 50 persones disfressades de temàtica cinematogràfica que han assistit a l’esdeveniment han tingut de regal una Berta s’enFira de 66 cl. (cervesa artesana edició limitada personalitzada amb una etiqueta de la Quina Freak). Els assistents també han disposat d’un servei de bar i menjar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.