Creu Roja Sant Feliu – Vall d’Aro recull joguines per fer-les arribar a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat

Les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes

Creu Roja Sant Feliu – Vall d’Aro recull joguines, preferentment, noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu. La campanya de recollida de joguines s’estén de finals de novembre fins a primers de gener, però resta de l’any també accepten aportacions.

A les comarques gironines es necessiten 6.300 joguines per cobrir les necessitats de més de 3.000 nens i nenes de famílies vulnerables. Des de l’entitat remarquen que les joguines siguin noves (o estiguin en un estat de conservació excel·lent) perquè qualsevol criatura es mereix una joguina nova independentment de la situació econòmica de la seva família. 

Un centenar de voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut donen suport a tot l’operatiu per fer realitat els somnis dels més petits. El lliurament de les joguines a les famílies es farà el 4 de gener a espais concertats de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu.

A partir de la setmana vinent, també s’habilitaran punts de recollida en els Centres Cívics o Biblioteques de la Vall d’Aro, entre altres equipaments. També es demana la implicació de comerços, empreses o entitats.

descarga (2)

En clau local, l’any passat, una desena de famílies de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la meitat que l’any 2016, van recollir un lot de joguines.

La campanya s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que duu a terme Creu Roja al llarg de l’any per conscienciar a la població sobre la importància de les joguines a l’àmbit educatiu, de creixement i desenvolupament durant la infància.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.