Gegants d’arreu de Catalunya es troben a Platja d’Aro amb motiu de la 1a Trobada Gegantera de la població

També s’ha fet  la presentació en societat del primer gegant de Castell-Platja d’Aro i el seu apadrinament

Platja d’Aro ha acollit, aquest diumenge, la primera trobada gegantera del municipi amb la presència de colles procedents de Lleida, Premià de Dalt, Ripoll, Blanes, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i la colla amfitriona dels Geganters de Castell-Platja d’Aro.

Les colles han fet una plantada de gegants a la Plaça dels Estanys que ha continuat amb una cercavila per l’Avinguda S’Agaró, Avinguda Castell d’Aro, Carrer Juli Garreta i ha acabat a la Plaça del Mil·lenari amb una mostra de balls de gegants i la presentació en societat del primer gegant platjarenc, en Peret, i el bateig dels Capgrossos de Platja d’Aro.

descarga

descarga (1)

descarga (3)

La trobada i la presentació d’en Peret s’havia de fer el 18 de novembre però el mal temps va obligar a suspendre la trobada. Amb el canvi de data, algunes colles geganteres que havien confirmat la seva assistència a la trobada del 18 de novembre, no han pogut participar en l’esdeveniment d’aquest cap de setmana.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.