Un cotxe Seat Ibiza en joc en el Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro per una compra mínima de 20 euros en un centenar d’establiments del municipi

La campanya s’allargarà fins el 4 de gener

Des del dissabte, 1 de desembre, i fins al 4 de gener, 93 establiments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró regalen en els seus clients, per una compra mínima de 20 euros, butlletes per participar en el Gran Sorteig de Nadal.

El premi estrella de la campanya és un Seat Ibiza que es pot veure exposat a la Plaça de l’Ajuntament. El segon premi serà una bicicleta elèctrica i, el tercer, un cap de setmana a Platja d’Aro amb una nit d’allotjament. Tots els premis s’acompanyen de lots i productes cedits pels establiments que participen en la campanya que estan valorats en milers d’euros. La panera d’enguany és molt similar a l’any passat.

descarga (2)

Els clients han d’omplir les butlletes amb les seves dades personals en el mateix establiment després de realitzar la compra i dipositar-les a l’urna del comerç o servei. Els noms dels afortunats o afortunades es donaran a conèixer el dissabte, 5 de gener, a les dotze del migdia a la mateixa Plaça de l’Ajuntament.

Aquesta és la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal i s’emmarca dins la campanya de promoció turística i dinamització comercial “Cada dia és Nadal a Platja d’Aro”. Més de 20.000 butlletes han entrat en joc a les dues primeres edicions del sorteig.

descarga (1)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.