Centenars de nens i nenes amb les seves famílies han participat aquest dissabte a la Festa de la Infància de Platja d’Aro

L’esdeveniment se celebra amb motiu del Dia Mundial de la Infància que es commemora el 20 de novembre

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, aquest dissabte a la tarda, ha acollit una gran quantitat de famílies que han participat en les activitats de la Festa de la Infància.

Infants i joves de totes les edats, acompanyats dels seus familiars, han pogut gaudir d’un ampli ventall de propostes de caràcter lúdic, educatiu i solidari que han organitzat diverses entitats i organitzacions locals, nacionals i internacionals amb la coordinació de diferents membres i monitors de l’àrea municipal d’Infància i Joventut.

descarga (3)

descarga (1)

Entre dos quarts de cinc de la tarda i fins passades les vuit del vespre els participants han pogut saludar a en Xalarí (la mascota del turisme familiar de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró), han berenat xocolata desfeta amb melindros i galetes, un grup de joves del municipi han llegit el manifest de la diada o el grup d’animació infantil “El Gripau Blau” ha fet ballar i cantar a tothom. També hi ha hagut un racó de psicomotricitat, espai de construccions, gimcana familiar, zona de jocs, tallers, exposicions, un espai informatiu de diverses entitats i un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.) Els membres de la secció local de Protecció Civil, a més, han identificat amb polseres identificatives en els nens i nenes que s’acostaven fins a la seva carpa.

descarga (2)

descarga

La festa sempre se celebra el dissabte previ o posterior  al 20 de novembre, data en la qual es va signar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant es va adoptar de la Convenció dels Drets de l’Infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides. 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.