Malgrat el temps, la 31a edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro ha rebut 25.000 visitants i ha repetit l’èxit d’altres anys

El recinte firal ha funcionat cada dia amb normalitat i s’ha igualat la xifra de visitants d’altres anys

La Festa de la Cervesa de Platja d’Aro va tancar les seves portes diumenge a la nit. Una 31a edició que ha estat molt marcada pels canvis de temps i una afluència de visitants molt similar a altres anys. Des del consistori reconeixen que el temps pot haver influït en un possible creixement del nombre de visitants, però fan un balanç molt positiu del seu desenvolupament perquè s’han assolit els 25.000 visitants i no s’ha hagut d’anul·lar cap activitat.

L’Oktoberfest de Platja d’Aro va arrancar el divendres, 5 d’octubre, amb la tradicional punxada del primer barril a càrrec de les autoritats. S’ha dividit en un parell de caps de setmana consecutius, aprofitant el llarg pont del 12 d’octubre. Els moments de màxima afluència de visitants en el recinte firal de la Plaça del Mil·lenari han estat les tardes i els vespres, malgrat que el recinte firal ha obert des del migdia i fins a la una de la matinada, llevat dels diumenges que va tancar a les onze.

descarga (1)

30 marques i molta animació, plats forts de la festa

Aquest any, s’han servit una trentena de marques de cervesa nacional i internacional. Els establiments del municipi (La Riera, Don Quijote, El Asador, Las Delicias i Zsa-ZSa) han unificat els preus de les cerveses mentre que els productors artesanals (La Selvaseria, Cervesa, Moska de Girona i Cerveses Popaire) han disposat d’unes tarifes lliures. Molts visitants han acompanyat la seva cervesa d’entrepans i altres menjars que oferien els mateixos estands participants.

Els grups musicals i l’animació també han estat un dels eixos principals de la celebració amb divuit propostes, per a tots els gustos i edats, amb noms tan variats com la Vella Dixieland, Orquestra La Girasolcada, Brass The Gitano Band, el grup Guateque, Banda Forània, Grup Chocolat o Bufant Fort Street Band.

També ha tingut molt d’èxit la gerra commemorativa de la Festa de Tardor de Platja d’Aro que, enguany, ha estat de vidre en lloc de ceràmica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.