Castell d’Aro acull l’acte més important del Baix Empordà de commemoració dels 78 anys de l’afusellament del President, Lluís Companys

L’acte reuneix una setantena de persones

Desafiant el mal temps, la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro és l’escenari, des de les vuit, de l’acte de commemoració dels setanta-vuit anys de l’execució del President, Lluís Companys, en mans de les tropes franquistes al castell de Montjuïc de Barcelona. L’homenatge de Castell d’Aro, en els darrers anys, ha esdevingut l’acte central i més nombrós de les commemoracions que es fan al Baix Empordà perquè aplega membres d’ERC, d’altres formacions polítiques del municipi, càrrecs polítics d’arreu de la comarca i veïns.

L’acte l’ha obert la projecció d’un petit reportatge sobre ERC i les paraules de benvinguda de Núria Serra, la nova presidenta de la secció local. Tot seguit han intervingut la regidora d’ERC a Castell-Platja d’Aro, Montse Rovira, i el diputat al Parlament de Catalunya, Marc Sanglas.

4C8B66EE-9650-462D-BE92-B8823AFAF709

Com és tradicional, a banda de les intervencions polítiques i de record a Lluís Companys, l’acte inclou una ofrena floral al bust de Companys, el llançament d’unes salves d’honor, el cant de l’himne d’Els Segadors i un aperitiu a la cloenda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.