El mal temps no va afectar aquest diumenge la celebració del tradicional Aplec del Remei a Castell d’Aro

L’arrossada popular ha estat, un any més, una de les propostes estrella de la programació

Amb totes les mirades cap al cel i alguna minsa pluja a mig matí, a partir del migdia, el tradicional Aplec del Remei de Castell d’Aro es va poder celebrar sense complicacions.

A les dotze, l’ermita va acollir l’ofici religiós amb l’actuació de la Coral de la Vall d’Aro i l’ofrena floral a la Mare de Déu del Remei.

descarga (2)

Entre la Celebració de la Paraula i l’Arrossada Popular, la Cobla Foment del Montgrí va oferir una audició de sardanes amb la participació de diversos balladors i balladores que van formar diverses rotllanes per dansar i puntejar al ritme de les peces que van interpretar.

descarga (1)

Cap a les dues es va començar a servir la tradicional arrossada popular, una de les propostes més esperades de la programació.  Famílies i colles d’amics d’arreu de la comarca es van reunir al voltant de les taules que s’havien instal·lat a l’esplanada del Remei per fer el vermut, menjar-se l’arròs cuinat pels cuiners i cuineres del municipi així com les autoritats locals i culminar l’àpat amb unes bones postres i una llarga sobretaula, que va donar pas a l’espectacle d’animació infantil de la companyia Zum La Tresca que va tancar la festa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.