Les fortes pluges de la cua de la tempesta tropical Leslie deixen poques incidències a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

En les últimes hores l’estació meteorològica de Castell d’Aro ha registrat una precipitació acumulada de més d’una vintena de litres per metre quadrat

La cua de l’huracà Leslie no ha deixat conseqüències destacables a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, segons ha ens ha informat la Policia Local,  a diferència d’altres zones de Catalunya on els rius i rieres han crescut significativament i els cossos d’emergències han rebut un miler d’avisos per inundacions, caigudes d’arbres i altres problemes.

Les fortes pluges a casa nostra s’han concentrat sobretot a primera hora de la nit i durant la matinada. El Servei Meteorològic de Catalunya manté activada l’alerta moderada per forta precipitació fins al migdia. Però el gruix més important de les pluges ja ha escombrat tot el territori català i a partir de les dotze desapareix la possibilitat de nous ruixats. Fins a mitja tarda, la mar continuarà brava amb notable mar de fons de component sud i est.

Segons les dades que ofereix l’Estació Meteorològica del Meteo.cat a Castell d’Aro, entre la mitjanit i la matinada, s’han acumulat a la nostra zona 16 mm. Entre ahir i avui la quantitat d’aigua acumulada s’acosta als 22 mm.

La previsió per a tota la setmana apunta a una gran variabilitat meteorològica amb sol, núvols i noves pluges.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.