Les famílies i professors de les escoles d’infantil i primària de Castell-Platja d’Aro preparen l’inici del curs escolar 2018-2019

Les trobades s’estan allargant tota la setmana i en algun centre amb novetats

A primers de setembre, els centres educatius del municipi van començar a recuperar el ritme després de les vacances d’estiu amb la tornada a les aules de l’equip docent i les direccions per començar a preparar el curs 2018-2019. També es van fer els exàmens de recuperació a l’IES Ridaura durant els dies 3 i 4 de setembre.

Aquesta setmana, han tornat a trepitjar les escoles les famílies per conèixer els detalls del pròxim curs que, en el cicle d’infantil i primària, començarà el pròxim dimecres, 12 de setembre.

A l’Escola Els Estanys, les trobades de pares i mares de cada curs amb el professorat s’han fet avui. A l’Escola Vall d’Aro, com a novetat, s’han ampliat les trobades a tots els cursos i s’ha celebrat una reunió general. Finalment, a l’Escola Fanals d’Aro, les trobades estan previstes per aquest divendres.

Un primer contacte amb els docents de cada curs que permet a les famílies conèixer el funcionament, matèries i metodologia d’estudis del nou curs. Les cares de més nervis es veuen entre les famílies de P3, que encara no tenen fills escolaritzats i s’estrenen en la formació acadèmica dels seus infants.

L’IES Ridaura també comença les classes el 12 de setembre

A l’IES Ridaura de Castell d’Aro també arrancaran el curs el pròxim dimecres. A primera hora, els tutors d’ESO i Batxillerat presentaran el curs.

Les classes d’ESO començaran el mateix dimecres mentre que les classes de Batxillerat ho faran el divendres 14.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.