Un grup de ciutadans de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró creen el nou partit polític “Som” per convertir-se en l’alternativa a l’actual govern

A finals d’octubre presentaran el seu cap de llista a les pròximes eleccions municipals de l’any vinent

Aquest matí s’ha presentat a Castell d’Aro el nou partit polític “Som” que, segons han explicat els seus promotors, és un espai jove, obert i plural que representa a tota la ciutadania independentment del seu origen o ideologia política i vol ser una autèntica alternativa a l’actual govern de coalició de CiU-PSC amb Joan Giraut al capdavant.

Adrià Tauler, David Puig, Laura Conde i Sònia Sanchez, que ocupen els principals càrrecs a la direcció del partit, han explicat que el nou partit es va començar a gestar fa un any amb la voluntat d’aportar aire fresc a la política municipal i perquè no estan d’acord amb la gestió i model actual.

La formació l’integren persones amb experiència i antics militants d’altres partits com David Puig que va ser regidor d’ERC  o Adrià Tauler que ha estat el cap de la JNC a la comarca i actualment ocupa la presidència de “Som” així com persones que s’estrenen a la política amb moltes ganes de treballar pel municipi.

IMG_0149_opt

Els promotors de “Som” han explicat que els objectius de la nova formació són, entre altres, recuperar el lideratge que ha perdut el municipi en l’àmbit turístic i empresarial, aconseguir una veritable administració pròxima al ciutadà, convertir la població en el referent d’oci i família a la Costa Brava, desestacionalitzar el turisme, preservar els atractius medievals de Castell d’Aro, potenciar les primeres residències a s’Agaró perquè s’ha convertit en un nucli dormitori i de segones residències a l’estiu o millorar el benestar dels veïns, veïnes i treballadors del municipi.

Durant la presentació de “Som” han animat a tots els ciutadans a unir-se al projecte i han avançat que durant el mes d’octubre celebraran unes primàries per escollir el nou cap de llista que es coneixerà a finals d’octubre o primers de novembre. David Puig ja ha confirmat que no presentarà cap candidatura.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.