Un centenar de persones han participat en la tradicional Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Platja d’Aro

S’han aconseguit prop de 200 euros que s’han destinat a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

92 participants de totes les edats han participat a la dotzena edició de la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Platja d’Aro que es va celebrar dissabte al vespre coincidint amb la lluna plena de juliol.

A través de les inscripcions es van aconseguir 184 euros que s’han destinat a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

Els participants van sortir a les deu de la nit del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro que també va acollir la seva arribada. Van passar pel carrer Luxemburg, Parc dels Estanys, Avinguda de S’Agaró, Mirador del Pinell (on hi havia un punt d’avituallament), Passeig Ridaura, Passeig Marítim, Cala Rovira i tornada al Palau d’Esports i Congressos pel cor del centre comercial.

Untitled_opt

Un recorregut de 9 quilòmetres, d’una dificultat tècnica moderada i més d’un parell d’hores d’exercici físic per descobrir aquests espais d’una manera diferent. Cada any es modifica el recorregut de la caminada.

Per primera vegada, aquest estiu, hi haurà una segona caminada nocturna. La segona oportunitat arribarà el 25 d’agost, a partir de les deu de la nit, amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. L’itinerari serà de 8,5 quilòmetres, una mica més curt que el recorregut de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.