30 artistes de diversos països exposen a la Masia Bas de Platja d’Aro fins al 2 de setembre sota el títol “Desig”

Es tracta de la segona mostra expositiva que acull l’equipament cultural de la Masia Bas aquest estiu

Les cinc sales de la Masia Bas de Platja d’Aro acullen una exposició col·lectiva d’art internacional contemporani dels artistes Valérie Belin, Carla van de Puttelaar, Valérie Belin, Antonio Berni, Bettina Rheims, Pierre et Gilles, Alvin Booth, Mark Arbeit, Anatoly Stonikoff, Bertrand Lavier, George Segal, Youssef Nabil, Isabel Muñoz, Sabine Pigalle, Hubert Gauthier, Oda Jaune, Ellen von Unwerth, Christopher Coppers, John Stewart, Ivan Loubennikov, Robert Longo, Guy Bourdin, Jean Paul Goude, Stephane Balleux, Cris Brodahl, Anju Dodiya, Valerio Adami, Philipp Perlstein, George Holz, François Boisrond i Mónica Machado. Les obres es complementen amb mobiliari cedit pel Palau de Casavells i Side-Gallery.

IMG_9561_opt

IMG_9564_opt

La regidoria municipal de Cultura també ha editat una guia en quatre idiomes. L’accés a la mostra és gratuït i està oberta al públic de dimarts a divendres, de les 18 a les 21 h, i caps de setmana i festius d’11 a 13 h i de 18 a 21 h.

IMG_9558_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.