Aquesta setmana han començat tots els Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro amb més de 400 infants i joves inscrits

La principal novetat d’enguany és la posada en marxa del Casal Jovestiu i l’ampliació de dates del Casal Tecnològic a l’agost

Si la setmana passada va arrancar el Casal d’Estiu de la Pineda de Riuet de Platja d’Aro, aquest dilluns han començat el Casal d’Estiu de Castell d’Aro a l’Institut Ridaura (obert a infants i joves de 3 a 12 anys), el Casal Esportiu (destinat a joves d’entre 8 i 15 anys), la segona edició del Casal Tecnològic (per a joves de 12 a 16 anys) i  el Casal Jovestiu (pensat per a joves de 13 a 16 anys).

L’àmplia oferta de casals que proposa l’Ajuntament neix de la voluntat d’arribar a infants i joves de totes les franges d’edat, que durant l’estiu estan de vacances escolars, i complaure tots els gustos i inquietuds amb propostes de lleure i oci, esport, robòtica i activitats juvenils.

IMG_9245_opt

Els casals també són un gran suport per a les famílies que treballen o volen que durant els mesos d’estiu els seus fills ocupin una part del seu temps lliure participant en activitats educatives, formatives, de lleure, d’aprenentatge i reforç de valors socials i cívics. Les activitats es concentren en l’horari de matí i migdia.

Més de 400 infants i joves han convertit els Casals d’Estiu municipals, novament, en un èxit per la seva qualitat i alta demanda de places des de l’obertura de les inscripcions a la primavera.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.