El Camí de Ronda de S’Agaró dins la xarxa nacional d’Itineraris Blaus que premien l’ús sostenible del litoral

Calonge, per primera vegada, i Sant Feliu de Guíxols també en formen part

El guardó “Itineraris Blaus” és un distintiu que atorga ADEAC (L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) amb el suport de la Fundació Biodiversitat (del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient) en els municipis que tenen platges o ports guardonats amb la Bandera Blava i que diversifiquen l’oferta turística de sol i platja, proposant en els visitants descobrir els valors naturals i patrimonials del conjunt del litoral.

IMG_9280_opt

IMG_9269_opt

El Camí de Ronda de S’Agaró, un any més, forma part de la xarxa estatal que, enguany, aplega més d’una setantena d’itineraris guardonats de seixanta-vuit municipis espanyols d’una vintena de províncies. L’acreditació és el reconeixement a l’esforç que duu a terme el consistori perquè esdevingui un valuós recurs recreatiu, turístic i d’educació ambiental pels veïns i visitants.

La seva concessió es regeix pel desenvolupament sostenible del litoral; la recuperació i protecció del medi natural i els seus recursos naturals, culturals i patrimonials; posant  a disposició dels usuaris serveis i infraestructures; i, finalment, proporcionant la informació, interpretació i educació ambiental als senders.

IMG_9274_opt

IMG_9277_opt

Per a la concessió del guardó, ADEAC fa un seguiment de l’estat i manteniment dels itineraris mitjançant inspeccions anuals.

A l’àmbit català, només l’han aconseguit 7 municipis. A la Costa Brava Centre, repeteixen el Camí de Ronda de S’Agaró de Castell-Platja d’Aro, el Camí de Ronda de la Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Sant Feliu de Guíxols i s’estrena el Camí de Ronda de Calonge.

IMG_9268_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.