Més d’un centenar d’alumnes de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró avui han après com celebrar una revetlla segura

A l’activitat hi han participat representants dels diferents cossos de seguretat i d’emergències que donen servei al municipi

A pocs dies per la Revetlla de Sant Joan, avui s’ha impartit una sessió a l’Escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro per explicar en els alumnes quines pautes han de seguir per celebrar una revetlla segura. A l’activitat hi han assistit 130 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària.

Els representants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la població els han donat consells per fer un bon ús del material pirotècnic i prevenir danys i els agents de la Policia Local del municipi i dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols els han informat de la seva responsabilitat quan manipulen material pirotècnic i les conseqüències legals del seu mal ús.

WhatsApp Image 2018-06-19 at 18_opt

Els representants de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro els han fet recomanacions sobre primers auxilis en cas de cremades o lesions i l’empresa La Traca ha fet una demostració de l’ús correcte de pirotècnia a l’exterior del centre que, un any més, ha estat un dels moments més esperats pels nois i noies.

Per primera vegada, també s’ha representat l’obra de teatre ‘A foc lent’, de la companyia ‘Milnotes’, en el marc de la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza, anualment, la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Els joves protagonistes de l’obra han explicat les seves anècdotes d’una nit de Sant Joan que han intercalat amb consells de seguretat.

WhatsApp Image 2018-06-19 at 18_opt (1)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.