L’equip Arobot destroyers de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro queda 3r a la categoria de primària de la final del Campionat de Robòtica Lliure de Catalunya 2018

L’Escola Els Estanys ha acollit entre aquest matí i migdia la gran final de la RoboCAT 2018

L’equip Arobot destroyers de l’Escola Els Estanys s’ha classificat entre els tres primers classificats de la categoria de primària. El primer de la seva categoria ha estat l’equip lliure #4D i, en segona posició, ha quedat l’equip de Robosgs3  de la Saint George School Barcelona.

A la categoria de secundària, el vencedor ha estat l’equip Nordcoreanitos  de l’Escola Sagrat Cor de Jesús de Terrassa. En segon lloc ha quedat  l’equip lliure Ribochich i, el tercer lloc, ha estat per l’equip Robosparks  de la St. Peter’s School Barcelona.

La categoria d’adults l’ha guanyat l’equip Dimonis del Vallespir.

ibec_opt
Els guanyadors coneixeran a Samuel Sánchez, Premi Recerca Científica 2015

Els guanyadors de cada categoria coneixeran i passaran un dia amb Samuel Sánchez, Premi Recerca Científica 2015, que acompanyarà als premiats a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). La visita s’acompanyarà d’una xerrada sobre els robots del futur, la visita a les instal·lacions de l’IBEC o un dinar amb Samuel Sánchez i membres del seu equip.

La gran final a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro ha estat un èxit de funcionament i participació amb vint-i-vuit equips d’arreu de Catalunya competint per entrar en el pòdium de cada categoria. Del centre platjarenc també hi ha participat l’equip Arobot Mini.

IMG_8404_opt

Els organitzadors han aprofitat la final a Platja d’Aro per presentar l’edició 2019 del campionat i el camp de joc que estarà dedicat a la Revolta dels Remences.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.