Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Internacional de les Dones més reivindicatiu, amb la lectura d’un manifest i activitats de tota mena

També s’ha convocat una vaga feminista arreu de l’Estat

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora, una jornada reivindicativa i festiva reconeguda per l’ONU.

A Castell-Platja d’Aro, les activitats començaran a les cinc de la tarda amb una xerrada sota el títol ‘Tres reflexions a partir d’una experiència d’apoderament de gènere a Palacagüina’. A la conferència hi intervindran, Arlen Oneyda Zeledón, pedagoga i psicòloga de la fundació “Vínculos Estelí” de Nicaragua; Lourdes Molina Simó, professora de la UAB i coordinadora de “Som Vínculos” Catalunya; i Jaume Soler i Pastells, membre de SOARPAL (Solidaritat Arbúcies-Palacagüina).

A partir de les sis es llegirà el Manifest 2018 i clourà l’acte un refrigeri acompanyat de l’espectacle de música i dansa ‘Itimad’ a càrrec d’Un Sol Traç & Nur Camerata.

Sin 1_opt

Doble jornada de celebració

La commemoració del Dia Internacional de les Dones es divideix en dues jornades. Per primera vegada, els municipis de la Vall d’Aro s’han unit per celebrar una caminada popular que recorrerà les 3 poblacions.

Les inscripcions per participar a ‘La Caminada per la igualtat’ es podran fer fins al mateix dissabte abans de la sortida. En una reunió que es va celebrar ahir, es va decidir allargar el termini d’inscripcions en línia (podeu omplir-la clicant aquí) o presencialment (el mateix dissabte) perquè hi pugui participar el màxim de persones. La inscripció és gratuïta.

La caminada començarà a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, a les nou del matí, amb la projecció d’un audiovisual que donarà pas a la sortida dels participants. A les deu, a l’Estació del Carrilet de Castell d’Aro, es farà un esmorzar popular. La caminada s’acabarà en el Tinglado del Port de Sant Feliu de Guíxols amb un itinerari per descobrir el port en clau de gènere.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Internacional de les Dones més reivindicatiu, amb la lectura d’un manifest i activitats de tota mena”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.