Ana Lentsch, exposa en el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro fins al 6 de maig

Es tracta de la primera exposició de l’any en el Castell de Benedormiens

Fins al diumenge, 6 de maig, les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, acull una exposició retrospectiva de la pintora, escultora i gravadora, Ana Lentsch, considerada la creadora i màxim exponent de l’Oli Shmatting, una tècnica que aporta una textura gairebé escultòrica en els seus quadres.

Ana Lentsch retrat (foto Jordi Mas)_opt
Ana Lentsch en el seu estudi (imatge de Jordi Mas)

La mostra està formada per més d’una quarantena de pintures i cinc escultures.

Al llarg de la seva carrera artística, Lentsch ha exposat a Bèlgica (on va néixer), Alemanya, Àustria, Suïssa, Estats Units, França, Israel o Regne Unit. Les seves col·leccions també es poden veure a diverses ciutats espanyoles, europees i americanes.

L’exposició de Castell d’Aro està organitzada per la regidoria de Cultura i es pot visitar els caps de setmana i festius, entre les onze i la una del migdia i les cinc i les vuit del vespre. L’entrada és lliure.

lentsch16_opt

Simultàniament, en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, està en marxa una exposició escultòrica de Rosa Serra, amb una quinzena de peces de grans dimensions a l’aire lliure, que s’allargarà fins a mitjans estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.