80 establiments de Platja d’Aro participen aquest cap de setmana a La Botiga al Carrer amb descomptes irresistibles

L’esdeveniment recupera el nom de La Botiga al Carrer de les primeres edicions

Aprofitant l’últim cap de setmana de la campanya de Rebaixes d’Hivern 2018 i l’arribada de la primavera el 20 de març, una vuitantena de comerços de Platja d’Aro celebraran de La Botiga al Carrer.

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha decidit recuperar el nom original de l’activitat que, en els darrers anys, l’havien rebatejat com l’Street Outlet Platja d’Aro. Entre els anys 2000 i 2015 ja s’anomenava La Botiga al Carrer.

AF_Xarxes_Botiga_Al_Carrer-02fb-768x256_opt

Demà i diumenge, entre les deu del matí i fins a les deu de la nit, els comerços i establiments adherits a la iniciativa, una xifra lleugerament inferior a l’edició d’estiu que acostuma a fer-se el primer cap de setmana de setembre, vendran els seus articles i productes a peu de carrer als diferents eixos comercials de Platja d’Aro.

Cada establiment instal·larà davant la seva botiga una parada amb promocions, descomptes i preus irresistibles.

La Botiga al Carrer és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris amb el suport de l’Ajuntament.  L’objectiu d’aquest esdeveniment és oferir als clients grans oportunitats de temporada i mostrar el gran potencial dels eixos comercials de la població. A les últimes edicions, també s’ha unificat la imatge corporativa de les accions de difusió i de les parades que participen en l’esdeveniment.

Les Botigues al Carrer són una activitat habitual a casa nostra. Sant Feliu de Guíxols va celebrar-la abans del Carnaval i Palamós, sota el nom de ‘Forastoc! Embalem l’hivern!’ també celebrarà aquest dissabte, 3 de març, durant tot el dia, l’onzena edició de la seva fira. Més informació clicant aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.