El temporal de mar arrossega molta sorra damunt del Passeig Marítim de Platja d’Aro però no hi causa greus destrosses

També s’han aixecat les restriccions d’accés a les persones en el Passeig i els Camins de Ronda que es van aplicar aquest dijous durant tot el dia

El temporal de mar de les últimes hores, amb mar brava i onades superiors a quatre metres d’alçada a la Costa Brava Centre i Nord, no ha deixat greus desperfectes en el Passeig Marítim de Platja d’Aro, a diferència d’altres municipis costaners on les onades han causat importants destrosses en el mobiliari, passejos i la primera línia de mar.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, aquest matí, ha avaluat les conseqüències del temporal i ha revisat els Camins de Ronda i el Passeig. La principal afectació del fort onatge en el passeig ha estat l’acumulació de molta sorra damunt del paviment i el desplaçament de dos graons de pedra, a l’altura del carrer Reina Fabiola, que són de fàcil reposició.

IMG_7213_opt

Les brigades de neteja ja han començat a retirar-la i una màquina excavadora està reobrint el canal de la desembocadura del riu Ridaura, perquè l’aigua del riu, el nivell del qual ha crescut considerablement, pugui arribar al mar. El temporal havia cobert de sorra tot el canal que connecta la desembocadura amb el mar i la crescuda del riu combinada amb la impossibilitat d’arribar fins al mar ha provocat inundacions en els carrers Diagonal i Gregal.

IMG_7218_opt

Alguns propietaris d’establiments del passeig també han començat a retirar la sorra acumulada a les seves façanes amb mànegues. L’onatge també va provocar petites inundacions en els establiments que estan en el mateix nivell del paviment del passeig.

IMG_7215_opt

IMG_7220_opt

Són les conseqüències d’un temporal que, aquest divendres, s’ha retirat després de deixar-nos neu, molta pluja i temporal de mar, i ha donat pas a temperatures agradables i un ambient assolellat. Una estabilitat meteorològica que s’allargarà tot el cap de setmana.

IMG_7219_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.