Elisenda Carrera d’Aiguafreda, Sandra Vergeli de Platja d’Aro i Catalin Capraru de Palafrugell són les guanyadores del Gran Sorteig de Nadal de Platja d’Aro

Aquesta tarda s’ha fet el sorteig per escollir els afortunats d’entre 25.000 butlletes

Elisenda Carrera d’Aiguafreda, amb la butlleta número 11.765, ha estat la guanyadora del cotxe model Toyota Aygo i milers d’euros en regals. La butlleta guanyadora del Primer Premi es va lliurar a la Llibreria G94.

Sandra Vergeli de Platja d’Aro, amb la butlleta número 6.770, ha estat la guanyadora d’una bicicleta elèctrica i un lot de regals. La butlleta agraciada amb el Segon Premi es va lliurar a Regal d’Aro.

I finalment, Catalin Capraru de Palafrugell, amb la butlleta número 21.793, ha estat la guanyadora d’un cap de setmana a la població i un lot de regals. La butlleta que ha correspost al Tercer Premi es va lliurar a la sabateria Passets.

gran-sorteig_opt
Elisenda Carrera d’Aiguafreda s’ha endut aquest cotxe

Els noms de les tres butlletes agraciades s’ha conegut aquesta tarda a la Sala d’Actes del consistori amb la presència de l’Alcalde, Joan Giraut, el regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez i un notari que ha certificat la validesa del sorteig.

Aquest Nadal, el centenar de comerços adherits a la campanya del Gran Sorteig de Nadal han repartit 25.000 butlletes, 5.000 més que a la primera edició. La campanya va començar el 2 de desembre i es va tancar el 5 de gener. Per una compra mínima de 20 euros, els establiments adherits a la iniciativa lliuraven als seus clients una butlleta per entrar en el sorteig.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.