Castell-Platja d’Aro donarà prioritat d’inscripció a les colles de la Vall d’Aro per apuntar-se a la Rua de Carnaval del dissabte 10 de febrer

Sant Feliu de Guíxols, aquest migdia, també presenta el cartell del Carnaval ganxó

Quan falta menys d’un mes perquè comenci el Carnaval 2018, Castell-Platja d’Aro ha anunciat que les inscripcions per la Rua de Carnaval del dissabte, 10 de febrer, s’obriran dilluns vinent.

Les colles del municipi, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro es podran apuntar en bloc, coordinades per l’entitat responsable de cada municipi, dilluns que ve (15 de gener) fins a les dues del migdia. Mentre que la resta ho podran fer a partir de dimarts enviant un correu electrònic a carnaval@platjadaro.com. També es reservaran set places per les colles que decideixin fer la inscripció presencialment a l’Oficina de Turisme. Les inscripcions presencials s’hauran de formalitzar el mateix dimarts de les vuit del matí fins a les dotze del migdia. Si no s’ocupen totes les places presencials, es completarà el llistat amb les sol.licituds que hagin arribat per correu electrònic i hagin quedat en llista d’espera. Les setanta-cinc colles que s’inscriguin hauran d’acreditar que compleixen els requisits de seguretat que demana el consistori platjarenc.

La desfilada d’aquest any, que començarà a les onze del matí i s’allargarà fins a la nit, amb una pausa a l’hora de dinar, estarà formada per setanta-cinc colles, una desena de les quals participaran en la rua matinal i la resta a la rua de la tarda.

Totes tindran una subvenció però només les colles de la tarda optaran als premis que atorga el jurat de la rua. Cada carrossa rebrà una subvenció de 250 euros i les comparses rebran 3 euros per cada membre de la colla.

dsc_1007_opt

Sant Feliu de Guíxols presenta el seu cartell del Carnaval 2018

En els pròxims minuts us ensenyarem com és el cartell del Carnaval 2018 de Sant Feliu que s’està presentant a l’Ajuntament de Sant Feliu.

Per quart any consecutiu, la ciutat ha apostat per convocar un concurs obert a tothom per escollir la imatge del cartell i la xapa commemorativa de la festa.

El Carnaval de Sant Feliu començarà el 3 de febrer i s’allargarà fins al 14. La tradicional Rua de Carrosses i Comparses es farà el divendres, 9 de febrer, i es repetirà, només amb les colles locals, el diumenge 11 de febrer.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.