6.262 ciutadans de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró avui estan cridats a votar en les Eleccions al Parlament de Catalunya

Des de les eleccions generals de l’any 1982 no es votava en dia laborable i els centres escolars avui no fan classe

A aquesta hora està en marxa el procés per constituir les meses i els ciutadans censats a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, majors de 18 anys, poden votar en el col.legi que tenen assignat des de les nou del matí i fins a les vuit del vespre.

En aquestes eleccions estan cridats a votar 6.262 ciutadans i, com en altres comicis, es pot votar als col.legis electorals habituals: el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, la Sala Polivalent de Castell d’Aro i l’edifici de Correus a S’Agaró.

Al Palau d’Esports i Congressos hi ha 7 meses de votació on poden votar la gran majoria de veïns. En total, 4.162 persones.

A la Sala Polivalent de Castell d’Aro hi ha 2 meses de votació i poden votar-hi 1.212 ciutadans.

I, finalment, a l’edifici de Correus de S’Agaró hi ha una única mesa de votació i poden votar-hi 888 ciutadans.

S’espera que la participació sigui molt elevada i a partir de les vuit del vespre, quan es tanquin els col.legis electorals, es farà l’escrutini de vot i es coneixeran els resultats. Els serveis informatius de Ràdio Platja d’Aro us mantindran informats dels resultats.

Unes eleccions atípiques

Aquestes eleccions han esdevingut atípiques per diferents raons. Una d’elles, és la coincidència de les eleccions amb un dia laborable que ha provocat que els centres escolars, siguin o no col.legi electoral, no facin classe. A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró cap col.legi electoral està situat en un centre escolar. Tanmateix, demà les escoles tornaran a la normalitat, per acomiadar el curs abans de les vacances de Nadal celebrant activitats especials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.