Castell-Platja d’Aro celebra aquest cap de setmana l’Aplec del Remei, les Jornades Europees de Patrimoni i el Dia Mundial dels Ocells

A cada nucli es farà una activitat diferent entre dissabte i diumenge

El tradicional Aplec del Remei se celebrarà a Castell d’Aro, el Dia Mundial dels Ocells a Platja d’Aro i hi haurà diferents activitats de descoberta del patrimoni del municipi als tres nuclis de la població.

14666125_10210397482034884_1239281753868739078_n_opt

L’arrossada i l’ofrena floral, dues activitats molt tradicionals de l’aplec castellarenc

L’Aplec l’organitza el Casino Castellarenc i la Gent Gran de Castell d’Aro amb el suport de l’Ajuntament. Se celebrarà diumenge al Paratge del Remei de Castell d’Aro i les activitats començaran al migdia amb la missa, l’actuació de la Coral de la Vall d’Aro i l’ofrena floral a la Mare de Déu del Remei. Tot seguit, es farà una audició de sardanes que anirà a càrrec de la Cobla La Principal de Cassà. Mentrestant, es cuinarà l’arròs que se servirà a partir de les dues del migdia. Els tiquets de l’arrossada es poden comprar a la Carnisseria Calvet i l’associació de la Gent Gran de Castell d’Aro. Valen 3 euros i cal portar-se de casa el servei (coberts, gots, etc.). Després de les postres i, com a cloenda, hi haurà animació infantil amb la companyia Els Trambòtics.

L’Aplec del Remei de Castell d’Aro és un dels aplecs més antics de la Vall d’Aro i sempre se celebra el segon cap de setmana d’octubre.

_mg_6529_opt

El Grup de Natura Sterna celebra el Dia Mundial dels Ocells

El Dia Mundial dels Ocells se celebrarà diumenge al Parc dels Estanys. Es faran activitats gratuïtes per a tothom i el programa inclou, al llarg del matí, una visita guiada botànica i naturalista, un taller d’elaboració de boles de fang amb llavors, anellament d’ocells, muntatge i col·locació de caixes niu, tallers de treballs manuals i reciclatge, exposició fotogràfica i observació ornitològica (10-13 h).

7d1a98222018008a689369114c5df57a_phpshLI6P_opt

Jornades Europees de Patrimoni a S’Agaró

Demà es faran diferents visites guiades emmarcades en les Jornades Europees del Patrimoni. A partir de les 11 h s’ha programat una visita al Camí de Ronda de S’agaró. Se sortirà de davant l’Hotel S’Agaró i cal reserva prèvia l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren arreu d’Europa. Enguany, el Consell d’Europa ha suggerit que estiguin inspirades en el ‘Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats’ per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.