Ple absolut a la segona Tribuna 2017 de la Fundació Jordi Comas Matalama que ha protagonitzat el cuiner, Ferran Adrià, aquest divendres a S’Agaró

La institució també ha programat unes jornades a Girona a finals d’octubre

Davant de 160 persones i sota el títol “Sàpiens: comprendre per crear”, el reconegut cuiner i l’impulsor de la Bulli Foundation, ha exposat la seva concepció del procés creatiu que parteix de la connexió de coneixements, de donar importància als petits detalls i comprendre bé tota la informació de la qual disposem com a font d’innovació i creativitat. Ferran Adrià també ha explicat i ha aplicat el seu mètode “sàpiens” durant la presentació d’aquest divendres al vespre al S’Agaró Hotel.

La seva presència a la Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala ha aixecat una gran expectació i les places per assistir a l’acte es van esgotar fa dies.

Adrià ha clos el segon cicle de Tribunes 2017 de la fundació que va començar a mitjans juliol amb el coach Emili Duró.

El model de territori turístic sostenible a debat

El 27 d’octubre, al CaixaFòrum Girona, la Fundació Jordi Comas Matamala tancarà la seva agenda d’activitats d’enguany amb unes jornades sobre Turisme i Sostenibilitat.

Una jornada professional per a la prospectiva d’un model de territori turístic i sostenible que s’articularà mitjançant quatre panels de discussió: infraestructures i urbanisme a les zones turístiques, recursos i residus a la Costa Brava, el medi natural com a valor turístic i la pressió turística sobre el medi urbà.

Les inscripcions es poden formalitzar aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.