540 alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro avui han començat el curs 2017-2018

També hi ha hagut un increment de professorat a nivell municipal

Aquest matí, a les 8.15 h, ha començat el curs escolar 2017-2018 a les aules de l’Institut d’ESO i Batxillerat de Castell d’Aro.

A l’IES Ridaura, com a la resta de centres del municipi, també apliquen el Pla d’Excel.lència Educativa de la Vall d’Aro i l’horari compactat. Cada dia les classes començaran a les 8.15 h i s’acabaran a les 15 h.

Avui, tractant-se del primer dia de curs, els tutors han destinat les dues primeres hores a fer l’acollida de l’alumnat i els han informat de les normes d’organització, del funcionament del centre i l’horari.

Els nois i noies que formen part del Programa Reciclatext s’han trobat l’agenda i els llibres a l’aula mentre que la resta ho han portat de casa.

El curs ha començat amb més alumnes

Si ho comparem amb l’inici de curs de l’any passat, enguany, hi ha hagut un increment del nombre d’alumnes inscrits. L’any passat va arrancar amb 505 alumnes mentre que avui han estat 542, dels quals, 463 pertanyen a l’ESO i 79 a Batxillerat. El curs passat hi va haver 402 alumnes a l’ESO i 103 a Batxillerat.

Més professorat a tot el municipi

El Claustre de Professors d’aquest curs també ha augmentat. L’any passat, estava integrat per 54 docents i, enguany, són 60. També ha crescut el nombre de professors a la resta de centres de la població. En total, a tot el municipi, hi ha una dotzena de nous docents.

IMG_3345
Claustre de l’IES Ridaura

Les Escoles Bressol, dilluns vinent

Les Llars d’Infants de Platja d’Aro i Castell d’Aro són els únics centres que encara no han començat el curs. Ho faran dilluns que ve i, en el cas de  l’Escola Bressol de Castell d’Aro, estrenarà nou emplaçament i edifici al pati de l’Escola Vall d’Aro.

Els centres d’Infantil i Primària (Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro i l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro) van arrancar dimarts. Tanmateix, pels infants de P3 avui és el primer dia que fan el mateix horari de la resta de companys (de 9 a 14 h) després d’un parell de dies de procés d’adaptació i horari reduït.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.