Aquesta setmana s’han posat en marxa les noves activitats per adults del Mini Club Infantil-Ludoteca de la Platja Gran de Platja d’Aro

El servei és gratuït i estarà en funcionament fins al 3 de setembre

L’oferta d’activitats i la imatge del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, aquest estiu, presenta diferents novetats. Cal destacar la posada en marxa d’activitats gratuïtes per adults com sessions d’hipopressius per a mares que volen recuperar la tonificació muscular, equilibri i resistència cardiopulmonar. Les sessions es fan els dilluns, dimecres i divendres de les 9.30 a les 10.30 h. Les mares poden assistir-hi amb els seus nadons.

I cada dimarts i dijous, durant el mateix horari, es fan sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos. Les classes aporten benestar corporal als adults i relaxació als nadons. Es recomana portar oli per a massatges.

IMG_3630

D’altra banda, s’ha renovat el mòdul exterior del Mini Club i l’han decorat amb en Xalarí, la mascota de turisme familiar que des de l’estiu passat acompanya totes les accions i activitats dirigides a aquest públic.

IMG_3632

Sis estius de Mini Club per oferir molta diversió als infants i relaxament als adults

El servei gratuït del Mini Club, es va posar en marxa fa sis anys i ocupa un espai de 200 metres quadrats a la zona central de la Platja Gran, a l’altura del carrer Empordà. S’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i l’accés es limita a una hora per usuari al dia.

Obre cada dia de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h i està dinamitzat per un equip de monitors amb coneixements d’idiomes i que distreuen als joves usuaris amb un ampli ventall d’activitats. Cada estiu passen pel Mini Club, de mitjana, uns 3.000 infants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.