Dijous es posa en marxa la prova pilot de transport social gratuït a Castell-Platja d’Aro i ja es pot demanar el carnet d’usuari a l’àrea de Benestar Social

Els usuaris han de demanar un carnet especial, personal i intransferible per fer-ne ús

Les persones empadronades que es podran beneficiar de la Xarxa Bus són els jubilats (a partir de 65 anys), pensionistes (menors de 65 anys), amb un grau de discapacitat mínima del 33%, famílies monoparentals i/o nombroses i adults. Aquests col.lectius hauran d’acreditar que els seus ingressos són inferiors a 605,10 euros/mensuals o 8.471,40 euros/mensuals.

Els estudiants (amb ingressos inferiors a 1.500 euros/mensuals de la unitat familiar) i persones amb necessitat del servei (que hauran de disposar d’un informe de Serveis Socials) també podran sol.licitar el carnet d’usuari. Els estudiants menors de 14 anys hauran de viatjar acompanyats d’un adult.

El carnet ja es pot tramitar a les oficines de Benestar Social de Platja d’Aro i a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro.

Una prova pilot de sis mesos per adaptar-lo a la realitat del dia a dia

El bus disposarà de 13 places i funcionarà els dijous i divendres entre les 10 i les 14 h i les 15 i les 20 h. Des de la regidoria han prioritzat aquests dies perquè coincideixen amb diverses activitats que es fan a la població que poden tenir interès entre aquests col.lectius com el mercat setmanal del divendres.

A Platja d’Aro hi hauran parades a l’Ajuntament, el Centre Cívic Vicenç Bou, el Mercat Setmanal, les oficines de Serveis Socials, la Policia Local, el Servei Municipal de Distribució d’Aliments i el Centre d’Atenció Primària. A Castell d’Aro hi haurà una parada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, a S’Agaró, davant l’oficina de Correus. La freqüència de pas serà d’uns 15 minuts aproximadament.

La posada en marxa del servei és fruit de la demanda ciutadana, entitats socials i tècnics municipals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.