Més de 450 nens, nenes i joves, des d’avui, ja gaudeixen dels Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro

La setmana passada va començar el Casal d’Estiu de Platja d’Aro i aquest matí s’han incorporat la resta.

Des d’aquest matí està en marxa tota l’oferta de Casals d’Estiu que ofereix el municipi. La setmana passada van començar les activitats del Casal d’Estiu de Platja d’Aro i avui ha estat el torn del Casal d’Estiu de Castell d’Aro, el Casal Tecnològic i el Casal Esportiu.

El Casal Tecnològic és la principal novetat d’aquest estiu. Només es fa durant el mes de juliol. Es tracta de la primera edició d’un casal que vol acostar els joves al món de la robòtica, la imatge creativa, videoclips i Youtube. Una quinzena de nois i noies, d’entre 12 i 16 anys, s’han apuntat a les quatre sessions previstes. La resta d’alumnes, una quinzena més, no assistiran a totes les sessions.

IMG_3607.JPG

El Casal d’Estiu s’allargarà fins al 7 de setembre. S’hi han inscrit 364 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, un 10% més que l’estiu passat. El Casal de la zona de Riuet de Platja d’Aro va començar la setmana passada i acull 250 nens i nenes mentre que el Casal d’Estiu de l’Escola Vall d’Aro, que ha començat avui i durarà fins al 31 d’agost, n’acull 115. Els participants, en horari de matí i de tarda, fan sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers de plàstica i altres activitats.

El Casal Esportiu també ha arrancat avui i s’acabarà el 31 d’agost. Aquest estiu s’hi han inscrit 73 nois i noies d’entre 8 i 15 anys. Aquest casal només se celebra en horari matinal i, en funció de l’edat, els joves poden practicar i descobrir esports aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tenis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal). Les activitats es reparteixen entre espais a l’aire lliure, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.