Més de 80 voluntaris de Castell-Platja d’Aro s’han inscrit al Gran Recapte d’Aliments que es farà aquest divendres i dissabte al municipi

L’Ajuntament manté obertes les inscripcions de voluntaris i s’han adherit a la iniciativa tots els supermercats del municipi

Els voluntaris informaran els clients de la celebració del recapte, lliuraran i recolliran les bosses de la campanya i ordenaran els aliments que aportin els participants. Més de vuitanta persones s’han inscrit a la iniciativa, dividits en un torn de matí (9-15 h) o de tarda (15-21 h) i el Servei Municipal de Distribució d’Aliments manté obertes les inscripcions que es poden formalitzar a través de la Regidoria de Benestar Social i el telèfon 972 819 473.

El Gran Recapte permet recollir aliments bàsics que posteriorment es fan arribar a les famílies i persones usuàries del Banc d’Aliments de la població (tots els aliments recollits es queden al municipi) i sensibilitzar a la població de la precària situació que travessen les famílies afectades per la crisi econòmica.

Els aliments que es recullen són oli, llet, farina, pasta, tonyina, sucre i llegums. Tots els supermercats s’han adherit a la iniciativa, excepte el Carrefour que fa el recapte el mes de maig. El municipi celebra un parell de recaptes d’aliments a l’any (abans de Nadal i a l’estiu).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.