Un centenar de jugadors i 4 llegendes dels escacs participen aquesta setmana al Festival Internacional d’Escacs “Vila de Platja d’Aro”

El festival se celebra des de fa cinc anys i va començar ahir

Fins diumenge se celebra a Platja d’Aro la cinquena edició del Festival Internacional d’Escacs que enguany reuneix un centenar de jugadors i 4 llegendes del món dels escacs: Anatoly Karpov (jugador rus que ha estat campió del món en setze ocasions i ha guanyat més de 160 tornejos), Jan Timman (jugador dels Països Baixos que va ser campió nacional en el seu país en 9 ocasions i candidat a campió del món), Zoltan Ribli (jugador d’Hongria, campió nacional al seu país i també considerat Gran Mestre Internacional d’Escacs) i Ljubomir Ljubojević (jugador de Sèrbia candidat a campió del món i vencedor del campionat del seu país en diverses ocasions). Tots quatre protagonitzaran un torneig de llegendes que s’allargarà des de demà i fins diumenge.

Sin título_opt

D’altra banda, durant tota la setmana es disputen diferents tornejos internacionals (Grups A i B i sub-14), oberts a jugadors amb llicència federativa en vigor o sense (en funció del torneig) i, en algun cas, puntuable pel catorzè Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs 2017 – Gran Premi de Generalitat de Catalunya. El cap de setmana també se celebrarà una competició amistosa de partides “ràpides” entre equips catalans i russos i el torneig “Rapid Chess Grand Prix 2017”.

2017-06-25-PHOTO-00000027_opt

El festival està dotat en 5.000 euros en premis i les competicions es duen a terme a l’Hotel Aromar i el Club Nàutic Port d’Aro. L’esdeveniment l’organitzen entre el Club d’Escacs de Platja d’Aro i l’Escola d’Escacs Costa Brava amb el suport de l’Ajuntament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.